Aktualitetlajme

Bie ndjeshëm numri i të infektuarve me COVID-19 në qytetin e Korçës.

Janë konfirmuar vetëm 4 raste me COVID-19 në qytetin e Korçës duke shënuar keshtu numrin më të ulët përgjatë javëve të fundit në qytet.
Korca prej ditesh ka pasur numrin më të lartë në qark përsa i përket të infektuarve me këtë virus përfshirë këtu jo vetëm raste kontakt por edhe vatra të reja,ndërsa bashkitë e tjera të këtij qarku paraqiten me një numër më të ulët.
Mjekët epidemiologë vijojnë punën në terren rast pas rasti duke izoluar të gjitha rastet kontakt si dhe duke realizuar shkëputjen e zinxhirit të trasmetimit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com