lajme

Pogradec/ Këtë të enjte ne fshatin Lin është bërë hedhja në liqen e 1 milion e 700 mijë rasate

Këtë të enjte ne fshatin Lin është bërë hedhja në liqen e 1 milion e 700 mijë rasate, pjesë e këti takimi ka qënë Ministri z.Bledi Çuçi si dhe homologu Maqedonas z.Arianit Hoxha.

Ministri Çuçi vjen me një lajm të mirë se duke filluar që nga dita e sotëme do të aplikojnë një procedurë për marrjen e vezëve të rritjes së rasatit duke i blerë peshkun peshkatarëve dhe pasi ti marrin vezët do ti rihedhin dhe njëher koranin ne liqen.SINC

Homologu Maqedonas z.Arianit Hoxha shprehet se së bashku me Ministrin Çuçi brenda një muaji do të nënshkruajnë një marrëveshje për menaxhimin e përbashkët të peshkimit në mënyrë të qëndrueshme në Liqenin e Ohërit.SINC

Për sa i takon peshkimit te jashtëligjshëm Ministri shpreh se është një fenomen që luftohet duhet luftuar nga të gjithë që nga peshkatarët e ndershëm tek pushteti lokal dhe institucionet qendrore përgjegjëse.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!