lajme

Korçë. Mbyllet për një ditë shkolla “Sotir Gura”

Drejtori i drejtorise rajonale te arsimit parauniversitar Kristaq Grabicka…Sot është nderprerë mësimi në një institucion arsimor,që është Sotir Gura,në bashkëpunim me institucionet e tjera sic është drejtoria e shëndetit publik dhe bashkia Korcë,do të bëjmë një dezinfektim total të kësaj shkolle në ruajtje të shëndetit të mësuesve dhe të nxenësve të kësaj shkolle.

Në këtë shkollë ka 4 mësues prej të cilëve 2 janë të karantinuar për shkak të kontakteve me familjarët e tyre që janë pozitivë,2 të tjerë janë pozitivë me këtë virus ndërsa 3 mësues të tjerë mungojnë për shkaqe të tjera.

Pra janë 7 në total.

Ne këtë e bëjmë vetëm për nxënësit që frekuentojnë këtë shkollë.

Aty janë 42 mësues,ne nk kemi patur nevojë për zvendësimin e tyre dhe zhvillimin normal të mësimit,por për ti paraprirë cdo situate,jo të këndëshme,shëndetësore ne bëmë të mundur ndalimin vetëm për sot të mësimit.

Mësuesit janë zvendësuar brënda për brenda kolektivit,kur ka mundësi për regullimin e orëve me mësues të tjerë zvendësues,praktinkatë si dhe kemi marë nga portalet.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!