Botalajme

Biden deklaratë për mediat: Nuk do të ketë shtete blu dhe të kuqe, do ketë Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Biden deklaratë për mediat: Nuk do të ketë shtete blu dhe të kuqe, do ketë Shtetet e Bashkuara të Amerikës

 Aktualisht kryeson kandidati democrat Joe Biden me 237 vota elektorale, ndërsa Trump ka 213 vota elektorale.

Kandidati Demokrat, Joe Biden foli para pak minutave në një konferencë për shtyp

Biden tha se është dret fitores pasi shtetet ku ai është në avantazh i japin votat elektoale për të marrë presidencën.

“Në po mbizotërojmë në disa shtete të cilat do na japin votat e duhura për të marrë presidencën. Duhet të presim që çdo votë të numërohet. Po udhëheqim në Michigan dhe jemi mirë edhe në Pensilvani që ka filluar numërimi i votave me postë.

Unë nuk jam këtu për të deklauar fitoren. Do të jem president i atyre që nuk më kanë votuar dhe i atyre që më kanë votuar. Nuk do të ketë shtete të kuqe dhe shtete blu. Do të ketë vetëm Shtetet e Bashkuara të Amerikës”- tha Biden

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!