Kulture/Art

Maliq/ Ekspozita ‘ Vjeshtë në Maliq’

Për herë të parë në qytetin e Maliqit realizohet Ekspozita ” Vjeshtë në Maliq ” duke promovuar resurset turistike në të gjith territorin e Bashkisë Maliq.
Janë reth 20 piktura nga 13 piktorë të cilët kanë marrë pjesë në këtë ekspozitë.

Gëzim Topciu Kryetar I Bashkisë Maliq, Falënderon të gjithë piktorët të cilët kanë sjellë personifikimin e elementëve të turizmit në territorin e Bashkisë Maliq.

Kryetari thotë se aktivitete të tilla nuk nuk do ndalen nga Pandemia, duke vazhduar me të tjera aktivitete nën respektimin e të gjitha masave kundër Kovid 19.

Në këtë ekspozitë morën pjesë Administratore, art dashes dhe banorë të qyteti të Maliqit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!