lajme

Mbyllje totale e piket se kalimit kufitar te Kapshticës.

Mbyllje totale e piket se kalimit kufitar te Kapshticës. Mbyllje qe sipas autoriteteve tona te kufirit do të vijojë deri në 4 Dhjetor.

Mengjesin e sotem  ne kete pike kufitare me Greqine jane bllokuar ne kufi me shume se 30 mjete te tonazheve tw rendw pjesa me e madhe e tw cileve ishin tw huaj, tw cilet jane shprehur se nuk kane pasur informacion per bllokimin e kesaj pike kalimi per ne vendin fqinje. Ne kushte te tilla kane qe te detyruar te kthehen mrapsh per te gjetur nje tjeter mundesi kalimi per te vijuar rrugen drejt Greqise dhe Turqise.

Gjate ketyre diteve gjithnje sipas te njejrave burime nuk do lejohet te kalojme jo vetem te gjitha llojet e mjeteve, por as aumbulanca. Nje bllokim si ky ndodh per here te pare ne keto 30 vite thane burime zyrtare

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!