lajme

Po vijojnë me ritme të shpejta punimet për ndërtimin e pallatit për të pastrehët në qytetin e Maliqit.

Po vijojnë me ritme të shpejta punimet për ndërtimin e pallatit për të pastrehët në qytetin e Maliqit.

Megjithëse firma zbatuese është duke punuar prej vetëm një muaji, ka përfunduar aktualisht ndërtimi i bodrumit të pallatit si dhe është duke u punuar për shtresën mbuluese të katit përdhes.

Petrit Bezati, drejtues i punimeve tregon se projekti me vlerë 92 milionë lekë të reja është duke ecur me ritme të shpejta, pasi edhe kushtet e motit kanë qenë të favorshme:

Pavarësisht afatit prej 300 ditësh për përfundimin e pallatit për të pastrehët në qytetin e Maliqit, firma zbatuese synon ta ndërtojë edhe më parë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!