AktualitetlajmePolitika

Korçë/ PD: Sa studentë ekselentë punëson bashkia?

Cdo vit nga universiteti i Korces dalin me qindra te rinj ekselente .

Shto ketu dhe nje pjese te vogel studentesh ekselente qe vijne ne Korce nga universiteti i Tiranes dhe universitetet e tjera .

Pyetja qe kam une per strukturat lokale te qeverisjes dhe gjithashtu per bashkine Korce eshte e thjeshte !Sa studente ekselente jane punesuar ne administrate , ne arsim , ne mjeksi dhe ne institucione te tjera !

Aspak ose asnje !Keta te rinj ekselente perballen me pashallaret dhe agallaret lokale .Perballen me mediokritetin dhe injorancen .Per keta pashallare lokale vlere e vetme eshte perulja dhe sahanlepirja .

Ministri Niko Peleshi sebashku me deputetin Ilir pendavinji merren personalisht me cdo punesim ne qytet .Pyes veten nqs ministrit te mbrojtjes do i dale koha te merret me ceshtjet e sigurise kombetare kur ne fakt merret personalisht deri tek punesimet e sanitareve te institucioneve .

Cdo i ri i duhet te perballet me ta dhe shpuren e tyre !Nderkohe qe funksionaret e bashkise Korce me ne krye Sotiraq Filon perpiqen qe ta mbulojne kete te vertete me iniciativa boshe , per inovacionin dhe punesimin ku pjesmarres dhe fitues jane femijet e tyre .

Kjo fryme pronesie mbi qytetin po e vret shpresen !Qyteti eshte kthyer si nje show room me magazina bosh ku nuk ka asgje per te ofruar per te rinjte pervec lakrorit , kernaces dhe birres !

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!