Aktualitetlajme

Vijon trajnimi i fiskalizimit

Procesi i trajnimit te Fiskalizimit për bizneset sipas specialistes së Drejtorisë Rajonale të Tatim Taksave në Qarkun e Korçë Alviola Larti po shkon mjaft mirë.

Por specialistja nga ana tjetër pranon se bizneset kanë një lloj hezitimi për sa i përket proçesit të fiskalizimit, ndoshta kjo gjithnjë sipas saj  lidhet edhe me periudhën e pandemisë.

Nga 1 Janari i këtij viti shkëmbimi i faturave elektonike midis biznesit dhe enteve publike bëhët në mënyrë elektorinike përmes një softwer-i dhe jo me letër apo kasë fiskale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!