Kulture/Artlajme

Pogradec/ Konkursi “Ngjyrat E Stinës”!

Drejtoria e Turizmit, Kulturës dhe Rinisë në bashkëpunim me Zyrën e Integrimit Europian, Qendrën Kulturore Lasgush Poradeci, Gratë Artizane dhe Këshilli Rinor Pogradec në kuadër të projektit Extro-Cult realizuan sot ceremoninë modeste për konkursin “Ngjyrat e Stinës” me qëllim promovimin e kulturës, traditës, kulinarinë dhe artizanatin e qytetit të Pogradecit.


Në këtë cermoni janë shpërndarë edhe 3 çmime për të rinjtë, ku është dhënë çmimi për esenë më të mirë, me të cilën është vlerësuar Ana Capo, piktura më e mirë Lusiana Cerepi dhe çmimi inkurajues për Aspasela Kumbulla.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!