AktualitetlajmeShendet

Në qendrat e vaksinimit janë kryer 1187 vaksina

Nga dita e parë e procesit të vaksinimit dhe deri në datën 1 Prill në total janë kryer 1710 vaksinime në rrethin Pogradecit .Në qendren e vaksinimit të qytetit janë kryer 1187 vaksina kurse në 7 qendrat që i përkasin fshatrave janë kryer 523 vaksina.


Në një ditë në qendrën e vaksinimit të qytetit mund të realizohen rreth 300 vaksina në ditë.
Të njëjta burime na bëjnë me dije se ka patur një rënie të lehtë të fluksit të moshës se tretë krahasuar me ditet e para dhe se vaksimimi vazdon të kryhet normalisht në qendrat përkatase.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!