Kulture/Artlajme

Pogradec: Dita Botërore e Fëmijëve!

Në kuadër të Ditës Botërore të Librit për fëmijë, Biblioteka e qytetit “Mitrush Kuteli” ka organizuar një aktivitet me fëmijët e klasës së tretë të shkollës Koli Gusho.


Në këtë aktivitet secili nga fëmijët e kësaj shkolle ka sjell nga një pikturë ku kanë pasqyruar fabulën e përrallës së tyre të preferuar dhe një gjë e tillë është bërë me dije nga Punonjësia e Bibliotekës Klodiana Prifti.

Prifti gjithashtu në këtë ditë e cila përkon edhe me Ditën Botërore të Autizmit, i’u kërkon prindërve të jenë më të kujdesshëm në fëmijët ndryshe përsa i përket leximit të librave të kësaj kategorie moshe, pasi libri është miku më i mirë i tyre.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!