Aktualitetlajme

Investim i papërfunduar pranë shkollës “Kolë Koci”

Në afërsi të shkollës 9-vjecare Kolë Koci edhe pse investimet kanë përfunduar, vazhdon ende të ekzistoj një rrugë e pa rikonstruktuar. Investimet janë kryer tek blloqet e pallateve duke berë të mundur shtrimin me pllaka betoni, vendosjen e ndricimit, rikonstruksionin e shkallëve dhe sistemimin e ujërave të shiut.


Banorët e kësaj lagje shprehen jashtë kamerave se edhe kjo rrugë përdorët nga fëmijët, të moshuar dhe kalimtarë të cilët në ditët me shi dhe reshje bore e kanë akoma dhe me të vështirë kalimin në këtë rrugë.


Kjo rrugë ëhtë lënë në harrëse nga institucionet edhe pse duhet të ishtepjesë e investimit të kryer i cili tahmë ka përfunduar.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!