AktualitetlajmeShendet

Rikonstruksioni i 4 qendrave shëndetësore

Në kuadër të projektit 300 Qendra Shëndetësore të financuara nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, janë përfshirë edhe katër Qendra Shëndetësore në Pogradec të cilat i’u nënshtruan rikonstruksionit për të krijuar ambiente komode në shërbim të popullatës.


Elona Katiraj Drejtoresha e Njësisë Vendore të Kujdesit Shëndetësor Pogradec na ka bërë me dije se këto katër Qendra Shëndetësore i’u nënshtruan rikonstruksionit përgjatë vitit 2019-2020 dhe se në Qendrën Shëndetësore të Buçimasit i’u shërbehet 4800 banorëve, ndërsa në të gjithë njësin administartive 18. 800 banorve.

Nga ana tjetër Katiraj pohon se ditën e djeshme janë kryer 400 vaksina në qendrat e njësisë së Buçimasit.
Vaksinimi po vijon në gjithë Bashkinë e Pogradecit me ritme të shpejta dhe se deri në pranverën e ardhshme mendohet të vaksinohet e gjithë popullata.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!