Aktualitetlajme

Personat me aftësi të kufizuara, protestojnë para bashkisë

Këtë të mërkurë personat me aftësi të kufizuara kanë zhvilluar një protestë para bashkisë Pogradec .
Ata kërkojnë të drejtën për të përfituar pagesën shtesë për shkak të aftësisë të kufizuar dhe për një pjesë prej tyre të cilët i përkasin grupit të parë, ju njihet e drejtë përfitimi edhe për kujdestarine.


Kuvendi i Shqipërisë por edhe Gjykata e Shkallës së Parë Korçë ju ka njohur të drejtën e përfitimit të pagës shtesë nga viti2005-2010.
Ata shprehen se do të qëndrojnë para bashkisë deri në marrjen e një përgjigje nga ana e instuticioneve përkatëse.

Gjithashtu ata na bëjnë me dije se kanë bërë disa herë kërkesë pranë bashkisë dhe ne e-albania por deri tani nuk kanë marrë asnjë përgjigje.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!