lajmePolitika

Çala. Mokra e Sipërme e lënë në harresë!

Mokra e Sipërme tërësisht e lënë në harresë, rrugët në gjendje mjaft të keqe, banorë që ndihen të zhgënjyer nga mungesa e vëmendjes prej pushtetit. Investimi në rrugën Qukës – Qafë Plloçë i filluar shumë vite me parë i papërfunduar dhe po degradon nga ndërprerja e punës.

Banorët ikin vazhdimisht nga kjo zonë pasi jetesa u bëhet e vështirë në kushtet që janë, subvencionet në bujqësi nuk duken gjëkundi dhe interesi për bujqësinë është vetëm te ata që nuk kanë mënyrë tjetër jetese.


Në takime u theksua dëshira për ndryshim dhe mbështetja e figurave me integritet që vijnë nga opozita, me shpresën se nesër do të ketë më shumë vëmendje për zonën.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!