lajmePolitika

Seladin Jakupllari takim me të rinjtë Pogradecarë!

“300 mijë lekë shpërblim për nxënësit ekselent” . Kështu është shprehur Kandidati i Partisë Demokratike në fushatën e 25 Prillit Seldin Jakupllari i cili më tej në takimin që ka patur buzë liqenit me të rinjtë Pogradecar i’u ka bërë me dije se asnjë i ri nuk do të mbetet i paasrimuar edhe nëse nuk ka kushte financiare për të përballuar studimet.

Në mbështetje të Kandidatit Pogardecar në takimin me të rinjtë ka qënë edhe ish-futbollisti i Kombëtares Andi Lila i cili kandidon në siglën e Partisë Demokratike në Qarkun e Tiranës, Lila në këtë takim i’u ka bërë me dije se Shqipëria është vendi i tyre ndaj nuk duhen të largohen ashtu siç i’u tha se Partia Demokratike ka një program të veçantë për sportin.

Kandidati i Partisë Demokratike Seladin Jakuollari në fund të takimit ka pohuar se ne do të jetë ndryshimi i gjithë qytetarëve dhe se fitorja është e sigurtë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!