Aktualitetlajme

Besimtarët Myslimanë në Korçë falin Fitër Bajramin!

Është falur këtë të Enjte në mengjes në xhaminë Iljaz Bej Mirahori ne Korçë Fitër Bajrami.


Besimtarët Myslimanë te ketij qyteti, por dhe fshatrave për rreth mbushën sheshin pranë Xhamisë të cilët janë falur për mirësi, shëndet dhe fat për familjet e tyre. Falja është ndjekur nga Myftiu i rrethit Ledian Cikalleshi qe ka drejtuar faljen e Namazit.


Falja e Namazit eshte kryer mengjesin e sotem ne te gjitha xhamite e juglindjes se vendit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!