Aktualitetlajme

Pogradec: Besimtarët Myslimanë festojnë Fitër Bajramin!

Pas muajit të Ramazanit, muaj ku ndërlidhen përkushtimi e sakrifica, besimtarët myslimanë festojnë ditën e enjte Bajramin.


Festë e cila kurorëzon sakrificën 30 ditore dhe siç ka premtuar zoti në kuranin famëlartë, pas vështirësive vjen lehtësimi. Bajrami është festë, gëzim që përjetohet në çdo zemër e në çdo vatër.


Besimtarët pogradecarë myslimanë festuan me familjet dhe të afërmit e tyrë në këtë ditë ata kanë dhuruar Sadaka Fitër.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!