AktualitetlajmePolitika

Korçë Këshilli Bashkiak/ Problemet e ngritura nga qytetarët

Zhvillohet online mbledhja e rradhës e Këshillit Bashkiak Korçë. Gjatë kësaj mbledhjeje u miratuan të gjitha pikat e rendit të ditës përveç një pikë e cila për tu miratuar kërkonte forumin e nevojshëm. Ndër pikat më të rëndësishme për të cilat është diskutuar janë problematikat e ngritura nga qytetarët.

Një ankesë ishte mungesa e sinjalistikësnë territory pranë terminalit të ri të autobuzëve ku sipas kryetarit të bashkisë Korçë se shpejti do të fillojë dhe plotësimi i nevojshëm me sinjalistikë, si dhe është kërkuar nga sektori i qarkullimit rrugor të tregohen më të kuptueshëm me drejtuesit e mjeteve.

Ndërkohë një problematikë tjetër ka qënë edhe kthimi i orarit të transportit urban në normalitet pasi për shkak të pandemisë orari ka qënë i reduktuar.

Ndërkohë gjatë kësaj mbledhjeje janë trajtuar dhe problematika të tjera të cilat janë ngritur nga vetë qytetarët.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!