AktualitetKulture/Artlajme

Lin, fshati turistik që duhet të vizitohet çdo stinë

Lini,është fshati për tu vizituar në ccdo stinë, në veccanti në verë, stinë që sjell në këtë fshat turistë të shumtë vendas dhe të huaj.

Ndryshe nga herët e tjera bashkia e Pogradecit ka vendosur ta ccelë sezonin turistik në fshatin e njohur për bukuritë natyrore, për asetet e trashëgimnisë së kulturës dhe të kulinarisë.

Për Nënkryetaren e Bashkisë Entela Gusho, këto panaire kanë si qëllim ruajtjen e traditës dhe tërheqjen e vizitorëve në këtë prag të sezonit turistik.

Lini duhet vizituar edhe për mozaikun si tregues i një vendbanimi ilir, që i përket epokës së hekurit dhe vijnë deri në mesjetën e hershme.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!