Kulture/Artlajme

Promovohet libri dhe ekspozita “Impresione”

Mbrëmjen e së premtes në Odeonin e qytetit u organizua aktiviteti për promovimin e ekpozitës dhe librave nga Bardha Alimeta. Ky aktivitet u organizua dhe u mbështet nga Bashkia e Pogradecit dhe Qendra Kulturore “Lasgush Poradeci”.
Gjatë mbrëmjes aktorët pogradecarë performuan këngë dhe poezi të autores.


Gjithashtu nuk munguan edhe të ftuart si studiues arti, gazetarë, piktor dhe shkrimtar. Mbremja Letrare Artistike ‘ Impresione’ tërhoqi vemendjen e të gjithë artëdashësëve të qytëtit turistik.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!