AktualitetlajmeShendet

Pogradec/ Nis java e vaksinimit të hapur

Këtë të hënë në rrethin e Pogradecit ka nisur java e vaksinimit të hapur për të gjithë personat plus 18 vjeç. Vaksinimi i hapur do të zgjase nga data 19 deri me 25 Korrik, ndërsa qendrat e vaksinimit do te jenë të hapura nga ora 8-20.
Drejtoresha e Njësisë Vendore të Kujdesit Shëndetësor, Pogradec, Elona Katiraj u shpreh se vaksinat në dispozicion janë, Astrazeneca dhe Koronavaks.

Kujtojme se procesi i vaksinimit do të realizohet në ambientet e Njvksh për të gjithë qytetarët pogradecarë.

Të gjithë individët mbi plus 18 vjeç, të cilët nuk kanë kryer asnjë nga dozat e vaksinave, mund të paraqiten në pikat më të afërta të vaksinimit me kartën e identitetit, për të kryer procesin vaksinues.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!