AktualitetlajmeShendet

Mjeku Zamir Capo/ Varianti ‘Delta’ rrezikon të gjitha grupmoshat

Varianti i ri i virusit Covid-19, i njohur si delta ende nuk është konfirmuar në Shqipëri. Mjeku pneumolog Zamir Capo u shpreh se disa nga simpomat mund të jenë dhembje fyti, temperaturë, të viella, kollë e thatë dhe diarre.


Gjithashtu Capo na bën me dije se risku para çdo lloj virusi është i njëjtë për të gjitha grupmoshat por më vulnerabël janë moshat e treta pasi kanë dhe sëmundje bashkëshoqëruese.

Të gjithë individët duhet të jenë të kujdesshëm pasi shpëjtesia e përhapjes së këtij virusi është më i shpejtë për të gjithë ata që nuk janë vaksinuar ose kanë marrë një dozë të vetme të vaksinës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!