Aktualitetlajme

Një shtetas gjendet i varur në Neviçisht

Korçe : Një shtetas gjendet i varur në fshatin Neviçisht. Sipas informacioneve, shtetasi është rreth 50 vjeç, dhe është gjetur i varur në një vend të pabanuar në fshat, në afërsi të një xhamie.

Nga kqyrja paraprake nuk ka shenja dhune në trup. Policia në vendngjarje për zbardhjen e rrethanave.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!