Aktualitetlajme

Korçë/ Ambasadori Gjerman takim me Sotiraq Filon

Kryetari i Bashkisë Korçë Sotiraq Filo ka pritur në një takim ambasadorin gjerman Peter Zingraf.

Sipas tij gjatë takimit u diskutua edhe për projektet në të ardhmen për mundesi të tjera bashkëpunimi në ato që janë prioritete të Bashkisë ku përveç investimeve në infrastrukturë në interes do të ishte edhe mbështetja e projektit të zhvillimit ekonomik dhe të punësimit në bashki.

Nga ana tjetër kryetari e ka falenderuar ambasadorin për të gjitha investimet që janë kryer deri tani në bashkinë e Korçës.

Në përfundim Filo është shprehur që si gjithmonë ka gjetur mbëhtetjen dhe mirëkuptimin e ambasadorit për këto projekte duke e cilësuar dhe bashkëpunimin shumë të suksesshëm.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!