lajme

Njoftim punësimi pranë Hotel “Drilon”

Hotel Drilon (ish Voloreka) kërkon të punësojë:

Kuzhinier/ e dhe ndihmës kuzhiner/ e
Banakier/ e
Kamarier/ e
Sanitare

Të gjithe të interesuarit mund të kontaktojnë në numrin celular: 069 21 66 564 ose 069 77 70 808, gjithashtu mund të dërgoni dhe email në hotelvoloreka@gmail.com
Ndodhemi në hyrje të Drilonit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!