Aktualitetlajme

Pogradec/ Rruga e tregut industrial e lënë në harresë

Edhe pse në qytetin e Pogradecit janë bërë investime dhe janë rregulluar rrugë dhe rrugica ende ka segmente rruge të parregulluara, ku qytetarëve u shkaktohet problem për qarkullimin.


Njëra nga këto rrugë që ballafaqohet me këtë problem është mbrapa tregut industrial të qytetit.
Ky problem u sjell pengesa të shumta drejtuesve të automjeteve e sidomos këmbësorëve të cilëve iu vështirësohet qarkullimi nëpër rrugë.


Kjo rrugë është mjaft e frekuentuar nga qytëtarë pasi detyrohen të kalojnë në këtë rrugë për të shkuar në tregun industrial apo dhe atë të fruta perimeve.


Ky problem mund të verëhet edhe më shumë ditëve më shumë shi kur rruga mbushet me ujë.
Edhe pse janë pjesë rrugë të cilët janë harruar janë tepër të rëndësishmë për qytetarët, prandaj institucionet përkatëse duhet të marrin masa për të rehabilituar atë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!