Aktualitetlajme

Pogradec/ Shpërndahen çanta shkollore për fëmijët

Shpërndahen 200 çanta shkollore pranë ambientevë të Këshillit në Bashkinë Pogradec, për fëmijët e Ciklit të Arsimit të ulët, për fëmijët e famijljeve në nevojë, fëmijët jetimë dhe për fëmijët e familjeve që trajtohen me ndihmë ekonomike.


Është viti i dyrtë rradhazi që një vajzë shqiptare me banim në SHBA dhuron çanta shkollore për këta fëmijë.
Çantat iu dhuruan fëmijëve dhe prindërve nga nënkryetarja e bashkisë Pogradec Entela Gusho e cila gjithashtu u shpreh se çantat shkollore do të shpërndahen edhe në 8 njësitë administrative.

Buzëqeshja e fëmijëve është treguesi i humanizmit dhe vlerave më të larta njerëzore.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!