lajme

Tre aksidente në Korçë nga akulli e ngrica

Qyteti i Korçës u zgjua mëngjesin e sotëm me prani të akullit në rrugë dhe trotuare.

Situata ishte e vështirë që në orët e para të mëngjes.

Probleme janë shfaqur sidomos pranë shkollave.

Për shkak të kësaj situate, janë shënuar tre aksidente, pa pasoja në njerëz, por me dëme materiale.

Ndërkohë vihet re se Bashkia e Korçës nuk ka marrë masa për kriposjen e rrugëve dhe trotuareve.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close